Együttműködési lehetőségünk Alapítványokkal

A Közösségi Mobilflotta kidolgozott egy olyan programot, amivel lehetőséget tud biztosítani Alapítványok számára, hogy egy közös együttműködéssel folyamatos és kiszámítható támogatásokat generáljon.

Célunk

A társadalmi felelősségvállalás manapság egyre nagyobb szerepet tölt be az emberek és cégek életében. Egyszerűen nem lehet csak saját magunkban gondolkodni, muszáj felvállalni a felelősséget olyan területeken is, amire hatással lehetünk.

Kattintson a lejátszás gombra

Probléma

A probléma az, hogy a meglévő támogatók egy idő múlva már nem biztos, hogy tudnak plusz erőforrásokat fordítani arra, hogy támogassák az alapítványokat.

Kattintson a lejátszás gombra

Félelmek

A támogatók egyik legnagyobb félelme az szokott lenni, hogy vajon a támogatásuk ténylegesen eléri-e a célt, hogy tudnak segíteni? Hogy az ő általuk adott kisebb támogatás vajon tud-e annyit segíteni, hogy megérje nekik adni?

Kattintson a lejátszás gombra

Ajánlat

Kidolgoztuk azt a módszert, hogy az Önök támogatói milyen módon tudják még egy csatornán keresztül támogatni rendszeresen, minden hónapban Önöket, úgy, hogy ez nekik ne kerüljön több pénzbe, sőt…

Kattintson a lejátszás gombra

Mit kell pontosan tennie ahhoz, hogy a programunk elinduljon?

 

1. Ne habozzon, töltse ki alul a jelentkezési űrlapot

Jelentkezési sorrendben fogjuk felvenni a kapcsolatot azokkal az Alapítványokkal, akik szeretnének velünk együttműködni. Természetesen az a célunk, hogy mindenkinek segítsünk, akinek tudunk, de egyszer lesz egy határ, amit az erőforrásaink elbírnak. Ezért azt tudjuk vállalni biztosan, hogy olyan sorrendben keressük fel Önöket, ahogy beérkezik a partneri együttműködési űrlapon az igényük.

 

2. Várja meg, amíg munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot

Munkatársunk a program részleteivel hamarosan felkeresi, és elküldi az együttműködési szerződést, melyben le van írva, hogy mit vállalunk, és mi a célunk, hogyan fog működni az közös munka.

 

3. A rendszerbe való regisztráció

Munkatársunk segíteni fog Önnek abban, hogy az Alapítványt beregisztrálja az ajánlói rendszerünkben. Ez azért nagyon fontos, mert így tudjuk pontosan mérni azt, hogy ha jön egy újabb előfizetőnk, akkor az Önöktől jött, és nem pedig egy másik kampányunk eredménye. A pontos elszámolást a számítógépes háttérrendszer méri, ami nagyon precízen számít ki mindent.

 

4. Az ajánlat és a lehetőség kommunikációja

Az Önök különböző kommunikációs csatornáin elkezdjük közösen ajánlani a támogatóiknak, hogy minden új előfizetéssel (vagy számhordozással), amit a Közösségi Mobilflottánál kötnek meg, Önöket havonta támogatják 500 forinttal előfizetésenként, illetve a csatlakozási díj egy része is az Önök támogatására kerül átutalásra.

Számukra az ajánlat a következő nagyon röviden összefoglalva: “Mobilozz sokkal olcsóbban, és ezzel egyúttal támogasd még a kedvenc alapítványodat is úgy, hogy nem kell egy forinttal sem többet fizetned emiatt! Még egy felső kategóriás mobiltelefont is nyerhetsz!”

 

5. A támogatók weboldalunkra terelődnek az Önök ajánlói linkjén keresztül

Az Önök támogatói feljönnek a weboldalunkra, kiválasztják, hogy milyen előfizetést szeretnének kötni, elintézik a formalitásokat, és csatlakoznak a Közösségi Mobilflottához. Ekkor a csatlakozási 20%-a rögtön a következő hónap elején átutalásra kerül az Önök Alapítványának támogatására, illetve minden olyan hónapban, amikor a telefonszámláját időben befizeti 500 Ft támogatással lehet számolni.

A támogatás lehet, hogy havi 10 ezer forint lesz, de az is lehet, hogy havi több százezer forint, vagy akár milliós nagyságrendű, hiszen az előfizetők is tovább ajánlhatják a Közösségi Mobilflottát, s az általuk szerzett jutalékot szintén felajánlhatják Önöknek!

Csupán 2000 olyan emberre van szükség, akik szeretnék Önöket ezzel is támogatni, és máris havi 1 millió forint lesz a jutalom.

Ez egy folyamatos, kiszámítható támogatás, melyre nyugodtan támaszkodhat a céljaik elérése érdekében.

 

6. A megnövekedett támogatás nyújtotta lehetőségeket kihasználják

Nincs más hátra, mint azokat az extra lehetőségeket, amiket azzal értek el, hogy ezt a plusz támogatást kapják havonta, továbbra is ésszerűen és hatékonyan felhasználni az Alapítvány működési céljainak megfelelően.

Az első lépés. Töltse ki a jelentkezési űrlapot!

Mi már nagyon várjuk az Ön jelentkezését. Biztosak vagyunk abban, hogy nagyon sikeres együttműködésünk lesz, hiszen nekünk tényleges célunk az, hogy jobbá tegyük a környezetünket és az Országunkat. Ezt az Önök segítségével lehet a leghatékonyabban.