Árak

Válaszd ki azt a csomagot, ami Neked a legjobb!

Olyan csomagokat kínálunk, hogy biztosan megtaláld azt, ami neked számít. Mindegy, hogy a korlátlan beszélgetés vagy a sok internet az, amire szükséged van, nálunk megtalálod a legjobbat!

Telekomos csomagjaink

Ha Te sem szereted a korlátokat, sokat beszélsz, sms-ezel és az internet is fontos, akkor ezeket a csomagokat imádni fogod! Nektek hoztuk létre, mert a kommunikációnak nem szabhatunk korlátokat! 🙂

Telenoros csomagjaink

Ha ezekből a csomagokból választasz, akkor neked biztosan fontos, hogy már a legkedvezőbb megoldás is nagy mennyiségű internetet tartalmazzon. Ha ismerőseid is ezekből választanak, egymást ingyen hívjátok!

Még több internetre van szükséged a Telenoros előfizudhoz?

Válaszd a kiegészítő adatcsomagokat, emeld 13 GB-ra, vagy akár korlátlanra a havi felhasználható mennyiséget!

Előnyök

Ezek mind mind olyan fontos tények, amiket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egy forradalmian új előfizetéses rendszert hoztunk el számotokra! A célunk az, hogy sokkal olcsóbban, vagy akár ingyen telefonáljatok!

Hűségidő

Nálunk nincs hűségidő, és nem is lesz. Bármikor kiléphetsz a flottából, de valószínűleg nem akarsz majd 😉

Mobilnet

Tudjuk, hogy fontos, hogy legyen mobilinternet a telefonodon. Mi nem szórakozunk 100 MB-okkal, a legkevesebb is 1 GB. De választhatsz akár 25 GB vagy korlátlan mobilnetet is.

Ajánló partnerprogram

Te még mindig fizetsz a telefonszámládért? Ajánlj minket, és mi megjutalmazunk! Könnyedén elérheted, hogy a számlád ingyenes legyen, és akár pénzt is kereshetsz velünk!

Mindent online

Nem szükséges hozzánk bejönnöd ahhoz, hogy leszerződjünk. Mindent el tudunk intézni online, és bankkártyával azonnal ki is tudod fizetni az indulási költségeket.

Számhordozás

Megtarthatod eddigi telefonszámodat, ha szeretnéd, de új számot is kérhetsz! A döntés a Tiéd!

Gyors ügyintézés

Új számot akár 1 nap alatt? Ez lehetséges! Gyors szerződéskötés! Ma megcsinálod, a kártyád akár holnap már nálad van! Mindezt akár online, otthonról.

Minden csomagnál előre fizetendő költségek

  1. Egyszeri csatlakozási díj
  2. Első havi előfizetési díj kaucióként
  3. Igény szerint további kauciós díjak, amennyiben használni szeretnéd (pl. roaming / nemzetközi hívás, emelt díjas sms, mobilvásárlási keret).

Gyakran Ismételt Kérdések

Igyekeztünk kiválasztani a legtöbbször ismételt kérdést, hogy rögtön megválaszoljuk őket. Ha itt nincs meg amit kerestél, akkor a menüben megtalálod a Gyakran Ismételt Kérdéseket, kérlek nézd meg ott is. Ha ott sincs a kérdésedre válasz, akkor keress fel minket elérhetőségünk bármelyikén.

Mi szükséges ahhoz, hogy csatlakozni tudjak?

Válaszd ki, hogy melyik tarifára van szükséged, kattints rá a gombra alatta, és alul töltsd ki a megrendelő űrlapot. Ezzel végigvezetünk a teljes folyamaton, melyet akár otthonról is végigcsinálhatsz.

Készülékvásárlásra van lehetőség?

Mivel nálunk nem írsz alá hűségnyilatkozatot (és nem keressük vissza a díjcsomagok havi árával pluszban a telefon díját), ezért nálunk nincs lehetőség részletfizetéses készülékvásárlásra. Nagykereskedésekkel azonban kapcsolatban állunk, tehát be tudunk szerezni telefonokat.

Meg van határozva, hogy maximum hány tagot hozhatok a Közösségi Mobilflottába?

Nincsen meghatározva. Nekünk az a célunk, hogy segítsünk abban, hogy legalább annyi tagot tudj a flottába hozni, hogy a Te havi számlád ingyen legyen. Természetesen annak örülünk és segítünk, ha olyan céljaid vannak, hogy szeretnél még pénz is keresni belőle, vagy esetleg ebből szeretnél megélni. Támogatunk mindenben, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha segítségre van szükséged!

Mennyibe kerül a csatlakozási díj?

Az egyszeri csatlakozási díj 14990 Ft. Ha ajánlásra érkezel, vagy van ajánlói kódod, akkor ez az összeg 5000 forinttal kevesebb, tehát csak 9990 Ft. Szerezz ajánlói kódot Te is! Ha ajánlói partnerünk vagy, akkor Neked is lesz ilyen, és így tudjuk mérni a hozzád kapcsolódó ügyfeleket, és tudjuk beállítani a kedvezményeidet, jutalékodat.

A csomagokban elérhető internet felhasználása után mi történik?

Ha eléred a csomagokban kínált internet felhasználás limitet, akkor a sebessége lelassul. Túlforgalmazás vagy túlszámlázás nem történik, így nyugodt lehetsz, a számlád nem fog megnőni.

Mit tehetsz, ha még hűségidőd van?

Ebben az esetben írd meg nekünk, hogy mikor jár le a hűségidőd, és azelőtt nem sokkal értesíteni fogunk, hogy hogyan tudsz hozzánk csatlakozni. Addig is használd ki az ajánlói rendszerünket, és gyűjts a kedvezményeket. Ugye milyen jó lenne az, ha mire áthozod a számodat a flottába, addigra már annyi kedvezményed összejött, hogy sosem kell telefonszámlát fizetned, sőt, akár még egy mobil is kijön belőle? 🙂

Megrendelő űrlap