Az ajánlói rendszer felépítése

Ha valami jó, és meg vagyunk vele elégedve, akkor azt szívesen ajánljuk másoknak is. Így van ez, ha megnézünk egy jó mozifilmet, elmegyünk egy jó fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy ha találunk egy szuper ruhát valamelyik üzletben. Biztosan Te is számtalanszor ajánlottál a barátaidnak, ismerőseidnek vagy rokonaidnak valamit, ami megtetszett neked. A kérdés az, hogy kaptál-e valamit cserébe attól az üzlettől, ahova küldted az ismerőseidet? Többnyire nem…

A Közösségi Mobilflotta azért alakult, mert szeretnénk, ha elérnéd azt, hogy a telefonálási költségeid minimálisra csökkenjenek, vagy akár meg is szűnjenek. Ehhez mindössze csak annyit kell tenned, hogy elkezded az ismerőseidnek, rokonaidnak, barátaidnak ajánlani azt, hogy ők is kihasználhatják a kedvező telefoncsomagjainkat, és csökkenthetik a mobilszámlájukat.

Túl egyszerűen hangzik? Az is! Nem akarjuk túlbonyolítani, mert ahhoz, hogy jól működjön, ahhoz mindenkinek könnyedén kell tudnia használni.

Létrehoztunk egy zseniálisan jól használható ajánlói rendszert. Az a célunk, hogy egyszerűen és hatékonyan tudd ajánlani ismerőseidnek a flottánkat, és ebből akár még pénzt is tudj keresni.

Semmi más dolgod nincs, mint ingyenesen beregisztrálni az alábbi űrlapon, és a következő oldalon már olvashatod is a részleteket!

Figyelj arra, hogy minden adatodat pontosan adj meg, mivel ezekhez fogjuk kapcsolni az ajánlásaidat, pénzedet.